Skip to content

Lichtrijke appartementen in Moorslede - Veldstraat

Residentie Memling

Geniet van de zon op je ruim terras en profiteer van de grote oppervlakte in je open leefruimte. In residentie De Memling ontdek je 7 hedendaagse nieuwbouwappartementen vlakbij het centrum van Moorslede.

  • 7 appartementen
  • Zongericht
  • Grote terrassen
  • Eigen garage of parkeerplaats
  • Kwalitatieve afwerking naar keuze

Rustig wonen

In een appartement in residentie De Memling geniet je van de rust van het dorpsleven in Moorslede, en profiteer je tegelijk van de voorzieningen die er aanwezig zijn. Van postkantoor tot supermarkt. Van gezellige markt tot sporthal en zwembad. In Moorslede heb je alles binnen handbereik.

Zonnige, open leefruimte

Elk appartement profiteert van een open leefruimte en een groot terras voor- en/of achteraan. Dankzij de zongerichte oriëntatie geniet je op elk moment van een heldere en natuurlijke lichtinval. Het gebouw telt 7 appartementen, waaronder 2 appartementen op het gelijkvloers, 2 doorkijkappartementen op het eerste verdiep, 2 duplex-appartementen en een appartement met 1 slaapkamer. Voor de afwerking heb je een ruim budget tot je beschikking.

Moderne architectuur

Een mooie rode baksteen, stijlvolle elementen in hout en beton, en hedendaagse architectuur. Residentie De Memling gaat naadloos op in zijn omgeving, maar springt er toch uit dankzij de moderne vormgeving en details. Met achterliggende garages en private parkeerplaatsen is ook de mobiliteit verzekerd.

Volledig verkocht