Skip to content

Bouwen is onze essentie

We bouwen huizen. Dat zeker. Maar vooral bouwen we aan een thuis voor mensen en gezinnen. Als projectontwikkelaar houden we van net als jij van een hedendaagse architectuur en een persoonlijke aanpak. Zo bouwen we sleutel-op-de-deur, maar altijd op basis van jouw wensen en afwerkingen.

Onze realisaties>>

Woningen en appartementen

Als vastgoedontwikkelaar houden we van een open geest en ruimte voor flexibiliteit. We denken niet in vakjes: we grijpen liever de kansen. Zo creëren we hoogwaardige woonprojecten die een meerwaarde zijn voor bewoner, investeerder en omgeving.

Ontdek ons aanbod>>

Bouwen met ervaring

Achter projectontwikkelaar MUUREN schuilt ruim 20 jaar bouwervaring. Zaakvoerder Hans Dequae was jarenlang actief  als vertegenwoordiger, werfleider en filiaalhouder bij groothandels in bouwmaterialen. De ervaring die hij hierbij opdeed,  zet hij vandaag om als projectontwikkelaar  onder de naam MUUREN.

Slim omgaan met ruimte

Vrije ruimte is schaars. Daarom gaan we er zeer bewust mee om. Vrije bouwgrond benutten we optimaal dankzij vooruitstrevende architectuur en slimme oplossingen. Bestaande sites herbestemmen we en schenken we een nieuw leven.  Hetzij door afbraak en het hergebruik van de oppervlakte voor nieuwbouwwoningen.

Bouwwerken en coördinatie

MUUREN is meer dan een bouwpromotor. We zijn ook erkend aannemer. Zo ben je zeker van een feilloos bouwproces met een betrokken en geëngageerde partner. Die kennis delen we graag met onze klanten. Daarnaast begeleiden we als  bouwcoördinator bouwprojecten voor derden zoals bouwprojecten op uw eigen grond.

 

bouwgronden gezocht!

We zoeken steeds projectsites, bouwgronden of afbraakpanden in West-Vlaanderen. Heb je een tip of een eigen voorstel? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Contacteer ons>>

Direct contact

Geniet van één aanspreekpunt van start tot finish voor een heldere communicatie op elk moment. Bel of mail rechtstreeks met zaakvoerder Hans Dequae.

persoonlijke afwerking

De materialen en afwerking van je interieur kies je zelf dankzij een ruim budget. Dankzij interieuradvies in de toonzaal ben je zeker van een optimaal resultaat.

hoogstaande materialen

Kwaliteit in afwerking én in materiaal. We bouwen bewust met hoogstaande materialen die hun duurzaamheid ruimschoots bewezen.

Traditionele woningbouw

Stevige funderingen, sterke muren, uitstekende isolatie en robuust dak. Als traditionele woningbouwer houden we van zekerheid en degelijkheid.