Skip to content

Oekene, Burgemeesterstraat: sleutel-op-de-deur BEN-woning voor het hele gezin.

Dicht bij Roeselare en toch in alle rust. Ontdek dit nieuwbouwproject met 4 hedendaagse sleutel-op-de-deur woningen en geniet van de ruimte.

  • 4 nieuwe gezinswoningen
  • Afwerking naar keuze
  • 4 slaapkamers + zolder
  • Met eigen garage of carport
  • Tot 500 vierkante meter oppervlakte

Uitstekende ligging

Deze nieuwbouwwoningen vind je in de Burgemeesterstraat in Oekene. De deelgemeente van Roeselare staat bekend om haar rustige en groene omgeving. Toch ben je overal dichtbij. Roeselare bereik je makkelijk met de fiets en via de autosnelweg en het nieuwe complex aan het AZ Delta-ziekenhuis ben je overal mobiel.

Percelen tot 500 m²

Het nieuwbouwproject omvat 4 percelen met een grondoppervlakte van 280 tot 500 vierkante meter. De ruime gevels zijn hedendaags en bieden plaats voor 2 halfopen woningen met carport en 2 gezinswoningen met interne garage.

BEN-woningen (Bijna Energie Neutraal)

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen en voldoen zo aan de BEN-normen.

Hedendaags en sfeervol voor jong en oud

Op het gelijkvloerse geniet je van een lichtrijke inkomhal, apart toilet, ruime open leefruimte met Dovy-keuken en een berging. Grote schuiframen geven je toegang tot de mooie tuin. Op de eerste verdieping zijn er in elke woning 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Dankzij het zadeldak geniet je nog eens van extra ruimte op de makkelijk te bereiken zolder. Ook aanleg van oprit en terrassen zijn inbegrepen.

Volledig verkocht