Skip to content
Nieuwbouw Ledegem

Ledegem, Sint-Eloois-Winkelstraat: Geniet van huis, tuin en gezin.

4 MODERNE WONINGEN

LOT 1: VERKOCHT
LOT 2: VERKOCHT
LOT 3: VERKOCHT
LOT 4: VERKOCHT

Een zonnige tuin met ruimte om te spelen. Een rustige ligging met alle voorzieningen in de buurt. Welkom in deze moderne sleutel-op-de-deur woningen in Ledegem.

  • 4 nieuwe gezinswoningen
  • Zuid gerichte tuin
  • Afwerking naar keuze
  • Met eigen garage of carport
  • Tot 500 vierkante meter oppervlakte

Tot 500 m² perceeloppervlakte

Deze 4 nieuwbouwwoningen in Ledegem hebben een grondoppervlakte van 340 tot 500 vierkante meter. De woningen geven je ruimte binnenin en blinken uit dankzij een hedendaagse, uitnodigende architectuur. Het nieuwbouwproject bestaat uit ruime 2 halfopen woningen met carport en 2 gezinswoningen met interne garage.

De tuin als verlengstuk van je interieur

Met de kinderen buiten spelen of zelf even genieten van de zonnige, zuidelijk gerichte tuin? Natuurlijk wel. Dankzij de grote schuiframen is de tuin een verlengstuk van je grote, open leefruimte met keuken. Een apart toilet, berging, ruime badkamer, 3 tot 4 slaapkamers en een beschikbare zolder voor extra berging maken de woning compleet.

Landelijke gezelligheid

Ledegem is een gezellige gemeente in het hart van West-Vlaanderen. De landelijke omgeving zorgt voor een heerlijk kader om in te wonen. Kom je zelf niet uit de buurt? De Ledegemnaren ontvangen je met open armen.